Gastenboek

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

----('asdf')--/--
----('asdf')--/--

----('asdf')--/-- ----('asdf')--/--

Mooie website
-a hrefis'https://-.tennisfirst.nl'-tennisracket kopen-/a- op tennisfirst.nl de webshop met altijd sale en altijd lage prijzen! Neem snel een kijkje!

tennis first

najaarscompetitie
INSCHRIJVING NAJAARSCOMPETITIE 2016 Wilt u deelnemen aan de najaarscompetitie 2016, dan moet u zich nu als team aanmelden met vermelding van alle spelers/speelsters met de speelsterkte van 2016. Deze opgave voor 4 juni inzenden aan: competitie.tclonneker@gmail.com Op de vrijdagavond kunnen we 8 teams inschrijven. Indien we dat aantal overschrijden zal het bestuur daarin beslissen. Hans Meijer 06-13133839

Hans Meijer

Competitie
Misschien zou het handig zijn om de indeling van de competitieteams op de website te plaatsen?

Babs Beimer

Reserveren
Hoi Michiel, klopt! Maar het lukt alleen wanneer je de site opent met Internet Explorer. Met Google Chrome lukt het niet. Althans mij niet!

Peter Scholten Linde

Baan Reserveren
Hoi Peter en anderen, Via het kopje 'Algemene Informatie' staat nu een link naar de site www.afhangbord.nl zodat men via deze site een baan kan reserveren.

Michiel Bresser

Baan reserveren
Website ziet er prima uit! Maar is de mogelijkheid verdwenen om een baan te reserveren (via een link op de site)?

Peter Scholten Linde

Website
De nieuwe website ziet er top uit!

Marcel Willemsen

Veel succes met de nieuwe website!
Wij wensen TCL veel succes en plezier van de nieuwe website.

Klantenservice PM

Bedankt voor de gezelligheid
Hoi, bdankt voor de leuke toernooien. Wij komen zeker nog eens terug. Gr Harry PS zoeken jullie nog leuke tennisspullen? Check eens www.tennisplanet.nl

Harry Boomsma

opknapbeurt kantine
Dames 1( en andere helpers) wat zijn jullie goed bezig geweest! TOP. Goed voorbeeld doet goed volgen!!!

Annet de Kinkelder

sponsertoernooi
hallo lieve mensen het was weer ouderwets gezellig ik heb genoten van jullie gastvrijheid tot volgend jaar doei en een dikke kus.

peter memphis

onderrhoud banen
in het verslag over het onderhoud staat: 'Bij geen kale plekken slijt de mat te snel'. Moet dit niet zijn: Bij kale plekken??

Annet de Kinkelder

'Ons Nieuwe Tennispark'
'Ons nieuwe Tennispark' Tot nu toe heb ik van alle tegenstanders in de jeugdcompetitie alleen maar complimenten gekregen over de inrichting van ons nieuwe park. Wij kunnen Theo een reis, een fles wijn of wat nog meer aanbieden. Maar toen hij enkele weken geleden en recentelijk ( overleg met Arcadis en als dankzegging een geweldige inloopmat )woensdagmiddags aanwezig was, zag ik zijn ogen die vreugde uitstraalden. De voldoening bij het aanschouwen van die twee middagen gaf hem m.i. heel veel voldoening. En daarom hebben we het met zijn allen gedaan. Bedankt namens de jeugdcommissie van T.C.L. Martin Gruppen

Martin Gruppen

vernieuwing park
Ik kan mij alleen maar aansluiten bij Gerard ten Vergert. Het ziet er geweldig uit! Bedankt alle mensen die dit voor ons hebben gerealiseerd.

annet de kinkelder

renovatie tennispark
bij deze wil ik het bestuur van tcl lonneker van harte feliciteren met dit prachtige tennispark. het is een verrijking voor lonneker met zo'n prachtige sportaccomodatie. Theo Volmer wil ik graag een extra compliment geven voor de proffessionele manier waarop hij dit park in 'goede banen' heeft geleid.

gerard ten vergert
Share our website