Algemene Leden Vergadering + agenda


  •   vrijdag 18 maart 2022

Beste leden,

Vorig jaar heeft Tennisclub Lonneker voor het eerst sinds haar bestaan de Algemene Ledenvergadering digitaal georganiseerd. Wij waren hiertoe genoodzaakt als gevolg van CoViD-19. Ook de extra algemene ledenvergadering in december 2021 was digitaal. Samenkomen in de kantine was ook toen niet toegestaan.

Sinds enkele weken zijn de Corona-regels (bijna) volledig opgeheven en kunnen oude gebruiken weer worden opgepakt. Echter het bestuur heeft ook gemerkt dat andere werkwijzen andere inzichten geeft. Daarom hebben we besloten om dit jaar de Algemene Ledenvergadering hybride te organiseren. Dus zowel fysiek in de kantine als digitaal via MS Teams (thuis achter het scherm).

Graag nodigen wij jullie van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van Tennisclub Lonneker op dinsdag 29 maart aanstaande vanaf 19.30 uur. De vergadering start om 20.00 uur.

Voor deelname aan de vergadering in de kantine is vooraf geen aanmelding noodzakelijk. Je kan gewoon binnen lopen vanaf 19.30 uur. Als je graag via MS Teams wilt deelnemen, stuur dan uiterlijk 22 maart je aanmelding voor de digitale ALV naar info@tclonneker.nl zodat wij tijdig per mail de link voor MS Teams en de vergaderstukken kunnen toesturen.



Agenda Algemene Ledenvergadering 2022– 29 maart 2022
Inzage financiën vanaf 19.30 uur – opening vergadering om 20.00 uur
 
 
1.     Opening
2.     Agendapunten vaststellen
3.     Notulen vorige ledenvergadering
4.     Aftreding bestuursleden en benoeming nieuwe bestuursleden
a.     Volgens de statuten artikel 3.5 zal Michiel Bresser (algemeen lid) aftreden. Hij stelt zich tevens herkiesbaar.
b.     Conform artikel 4.3 kunnen tegenkandidaten gesteund door minstens 5 leden zich schriftelijk aanmelden bij het bestuur, minimaal 5 dagen voor de vergadering.
5.     Huldiging jubilarissen
6.     Mededelingen van het bestuur
a.     Wijziging statuten

7.     Nieuws van de commissies
8.     Financieel verslag
9.     Verslag van de kascontrole
10.  Contributie komend jaar
11.  Rondvraag
12.  Afsluiting
 
Share our website