Update n.a.v. Lockdown


  •   maandag 21 december 2020

Beste leden,

Het zal niemand ontgaan zijn, vanaf 15 december t/m 19 januari 2021 bevindt Nederland zich in een lockdown. Dit heeft ook gevolgen voor het buitensporten, zie hiervoor de website van de KNLTB. Aanvullend op de eerdere regels, geldt:

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1,5e meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1,5e meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5e meter afstand te houden.

De lessende leden hebben van Approach inmiddels een bericht ontvangen over de lessen.

Daarnaast zijn er afgelopen dagen ongewenste gasten gesignaleerd op het park die leken rond te snuffelen. We willen jullie vragen om extra alert te zijn én om de poort af te sluiten als je als laatste weg gaat. Zorg alsjeblieft dat je dan ook altijd een sleutel bij je hebt. Mocht je nog een sleutel nodig hebben, neem dan contact met de Ledenadministratie (ledenadministratie@tclonneker.nl).

Ondanks deze bijzondere omstandigheden wensen we jou en je familie hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling. Uiteraard hopen we dat 2021 een jaar wordt waarin er weer gewoon getennist kan worden en er na afloop van een wedstrijd iets gegeten en/of gedronken kan worden in onze kantine. Als de lockdown na 19 januari wordt opgeheven proberen we voor aanvang van de voorjaarscompetitie nog enkele winteractiviteiten te organiseren.

Hartelijke groet,

Het bestuur van TC Lonneker

Share our website