Verzameling oude tennisballen


  •   woensdag 2 september 2020

Beste leden,

Zoals jullie wellicht weten verzamelen wij oude tennisballen in een container in onze hal. Wij sturen deze naar Oudetennisballen.com. Met een gedeelte van de opbrengst ondersteunen zij G-tennis. Daarnaast zijn ze recentelijk met een ander project begonnen (zie onderstaand bericht). In 2019 hebben wij als T.C.Lonneker bijna 1000 oude tennisballen verzameld!.
 
Bericht oudetennisballen.com 
Per 1 september 2020 sponsoren wij schoenendoosactie.nl, een project van GAiN (Global Aid Network) voorheen actie4kids. In 2019 zijn er 46.416 schoenendozen uitgedeeld in: Malawi, Togo, Sierra Leone, Roemenië, Moldavië,- en op Lesbos in vluchtelingenkamp Moria.
 
Dit jaar zal Oudetennisballen.com samen met schoenendoosactie.nl heel veel kinderen in andere landen  voorzien van tweede hands tennisballen.

Onze gebruikte tennisballen zijn afkomstig van 260 tennisclubs in Nederland en België waarmee wij samenwerken. Dus aan alle clubs  en hun leden: ‘ga vooral door met het inzamelen van de tennisballen!’. Wij geven er nu samen met Schoenendoosactie.nl  er een internationaal tweede leven aan.Namens heel veel vrijwilligers en toekomstige schoenendoos bezitters: "bedankt!!"

Voor meer informatie over deze actie zie de website:  www.schoenendoosactie.nl

Naast dat wij het Gehandicapten tennis ondersteunen, reserveren wij altijd een gedeelte van onze tennisballenvoorraad voor andere goede doelen. Heb je zelf ook een goed doel dan kan je altijd met ons contact op nemen.
Share our website