Renovatie kantine en toiletten


  •   vrijdag 20 januari 2017

Beste leden,
 
Zoals jullie hebben kunnen lezen in het Bewaarboekje 2016, zijn we plannen aan het maken voor een facelift van het HALO-gebouw, de toiletten en de kantine. Inmiddels zijn er nieuwe ontwikkelingen en hierover willen we jullie graag informeren.
Sinds de zomer van 2016 is het HALO-gebouw in gebruik genomen door Brofit en hebben zij gezorgd voor een prachtige facelift van het gebouw. We zijn erg blij met deze nieuwe buren en hopen dat we dit de komende jaren kunnen voortzetten.
De plannen voor de renovatie van de kantine en de toiletten zijn ook onlangs definitief geworden. Er ligt een uitgewerkt plan dat past binnen de beschikbare financiële middelen. Inmiddels is gestart met het leegruimen van de kantine zodat op 25 januari aanstaande kan worden gestart met de renovatiewerkzaamheden. Dit betekent dat de kantine en de toiletten momenteel niet gebruikt kunnen worden.
Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor deze situatie. Volgens de planning zijn bij de start van de voorjaarscompetitie in april de werkzaamheden afgerond.
Voor meer informatie over de voortgang van de renovatie kan de website worden geraadpleegd en op de ramen van de kantine hangen tekeningen van de plannen.

Tijdens de verbouwing kunnen de toiletten in de dames kleedkamer gebruikt worden!

Hieronder een kleine impressie van de verbouwing, meer foto's staan hier!
 
We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Namens het bestuur,
Gerlof, Huub, Leo, Maaike, Remko en Tommy


Er is al begonnen met de kantine:                                            Impressie van de nieuwe kantine:

               


 
Share our website