Textieldrukdeal.nl Sponsortoernooi
TCL TEXTIELDRUKDEAL.NL SPONSORTOERNOOI 2023
"Let's Go Loco in Mexico"
11 t/m 25 juni 2023We worden weer helemaal gek!

Na 2 jaren afwezigheid hebben we vorig jaar een geweldig revival gehad met het sponsortoernooi. De voortekenen zijn wederom goed als we de organisatie mogen geloven en het de weersverwachting!

We prijzen ons erg gelukkig met Textieldrukdeal.nl die ook dit jaar weer als hoofdsponsor verbonden is aan ons toernooi. Wij zijn erg blij met deze sponsor die heel enthousiast is over het toernooi en ons ook op diverse manieren ondersteunt. We vertrouwen er dan ook op dat het weer 2 geweldige weken gaan worden en kunnen niet wachten om iedereen weer op ons park te verwelkomen.

 
Wat maakt het Textieldrukdeal.nl Sponsortoernooi van T.C. Lonneker zo uniek?

Er wordt in teamverband gespeeld, met teams die uit minimaal 5 personen bestaan. Elk team heeft een eigen sponsor en speelt ook onder de naam van de sponsor. Alle deelnemers krijgen eigen shirts, met hierop het logo en de naam van de teamsponsor gedrukt. De spelers zijn tijdens alle wedstrijden verplicht deze shirts te dragen en dat alleen al zorgt voor een geweldige uitstraling.
 
Er wordt gespeeld volgens een "poulesysteem", zodat iedereen verzekerd is van het spelen van meerdere partijen. Na de poulewedstrijden speelt elk team verder in een afvalsysteem, waarbij in het laatste weekend om de eerste plek (en de prijzen) wordt gestreden.
 
Het toernooi wordt gespeeld gedurende twee weken en er spelen zo’n 67 teams en meer dan 400 deelnemers in de categorieën HD-DD-GD 3 t/m 8. Voor onderdelen 5/6/7/8 geldt dat deelnemers 21 jaar of ouder moeten zijn. Voor speelsterkte 2/3/4 geldt een minimumleeftijd van 17 jaar.

 
Sportief én gezellig

Het toernooi heeft een hoge ‘gezelligheidsgraad’. Behalve het toernooi element, wordt er tijdens het Sponsortoernooi erg veel aandacht besteed aan de gezelligheid op en om de baan. Elke jaar kent het toernooi een ander thema. Na "Stampij in de Abdij" in 2019 en "Los in het Sprookjesbos" in 2022, gaan we dit jaar voor een Mexicaans tintje: "Let's go loco in Mexico!"
 
Vele extra’s

Om u goed te laten voelen, zorgen wij voor allerlei extraatjes voor de deelnemers. Zo worden de banen voor de deelnemers gesleept en staan er op de banen diverse sportdrankjes klaar voor de deelnemers.
Daarnaast worden de aanwezigen elke avond culinair verrast met diverse gerechten in de sfeer van het thema. Hiervoor is elke avond Happy Food aanwezig die ervoor zorgt dat de inwendige mens ook niet vergeten wordt! 


Niet te missen: feestavond
Op zaterdag 17 juni 2023 wordt er tijdens het Sponsortoernooi uiteraard weer een spetterende feestavond georganiseerd. Met ook dit jaar een DJ (en mogelijk live optredens) wordt het ongetwijfeld weer een waanzinnige happening. Denk dus alvast maar na over jullie outfit en block 17 juni in je agenda!

Al met al een van de meest spraakmakende en gezelligste toernooien dat inmiddels niet meer uit Lonneker (en heel Twente!) weg te denken is. Een toernooi ook met een unieke opzet en een unieke sfeer.

 
Klik hier voor de officiële TC Lonneker Sponsortoernooi website.
Alle, regelmatig bijgewerkte, informatie m.b.t. het Sponsortoernooi kunt u vanaf nu daar vinden.

Share our website