Textieldrukdeal.nl Sponsortoernooi
TCL TEXTIELDRUKDEAL.NL SPONSORTOERNOOI 2020
"Hollands Goud!"
07 t/m 21 juni 2020Nieuwe hoofdsponsor

Een nieuw jaar, een nieuwe naam!  Na 3 jaren kwam er een einde aan de  prettige samenwerking  met Groeneveld / Semmekrot | Accountants en Adviseurs. Gelukkig hebben we met Textieldrukdeal.nl een nieuwe hoofdsponsor kunnen vinden die heel enthousiast is over ons toernooi en ons ook op diverse manieren ondersteunt. Uiteraard zijn wij erg blij met deze sponsor en hebben we alle vertrouwen in een succesvol toernooi!
 
Wat maakt het Textieldrukdeal.nl Sponsortoernooi van T.C. Lonneker zo uniek?

Er wordt in teamverband gespeeld, met teams die uit minimaal 5 personen bestaan. Elk team heeft een eigen sponsor en speelt ook onder de naam van de sponsor. Alle deelnemers krijgen eigen shirts, met hierop het logo en de naam van de teamsponsor gedrukt. De spelers zijn tijdens alle wedstrijden verplicht deze shirts te dragen en dat alleen al zorgt voor een geweldige uitstraling.
 
Er wordt gespeeld volgens een "poulesysteem", zodat iedereen verzekerd is van het spelen van meerdere partijen. Na de poulewedstrijden speelt elk team verder in een afvalsysteem, waarbij in het laatste weekend om de eerste plek (en de prijzen) wordt gestreden.
 
Het toernooi wordt gespeeld gedurende twee weken en er spelen zo’n 60 teams en meer dan 400 deelnemers in de categorieën HD-DD-GD 3 t/m 8. Voor onderdelen 5/6/7/8 geldt dat deelnemers 21 jaar of ouder moeten zijn. Voor speelsterkte 2/3/4 geldt een minimumleeftijd van 17 jaar.

 
Sportief én gezellig

Het toernooi heeft een hoge ‘gezelligheidsgraad’. Behalve het toernooi element, wordt er tijdens het Sponsortoernooi erg veel aandacht besteed aan de gezelligheid op en om de baan. Elke jaar kent het toernooi een ander thema. Na "Stampij in de Abdij" in 2019 is het thema dit jaar “Hollands Goud!”.
Dit thema heeft natuurlijk alles te maken met de mooie sportzomer die we tegemoet gaan. Met grote sportevenementen als het EK voetbal, de Olympische Spelen en uiteraard ons eigen tennistoernooi! Dus gaan we dit jaar op ons park en de 6 banen voor Hollands Goud.
Natuurlijk zullen we tijdens wedstrijden van het NL’s voetbalelftal hier aandacht aan besteden, maar verder is het vooral een thema waarbij we alles wat Holland zo mooi maakt willen benadrukken. Dus molens, tulpen, klompen, Amsterdam en uiteraard gezellige smartlappen uit de luidsprekers.

 
Vele extra’s

Om u goed te laten voelen, zorgen wij voor allerlei extraatjes voor de deelnemers. Zo worden de banen voor de deelnemers gesleept en staan er op de banen diverse sportdrankjes klaar voor de deelnemers.
Daarnaast worden de aanwezigen elke avond culinair verrast met diverse gerechten in de sfeer van het thema. Hiervoor is elke avond een kok aanwezig die ervoor zorgt dat de inwendige mens ook niet vergeten wordt! 


Niet te missen: feestavond
Op zaterdag 13 juni 2020 (ja we zijn weer terug naar de 1e zaterdag van het toernooi!!) wordt er tijdens het Sponsortoernooi uiteraard weer een spetterende feestavond georganiseerd. Met ook dit jaar een DJ (en mogelijk live optredens) wordt het ongetwijfeld weer een waanzinnige happening. Denk dus alvast maar na over jullie outfit en block 13 juni in je agenda!

Al met al een van de meest spraakmakende en gezelligste toernooien dat inmiddels niet meer uit Lonneker (en heel Twente!) weg te denken is. Een toernooi ook met een unieke opzet en een unieke sfeer.


Aanmelden
Bent u enthousiast geworden? Klik dan snel hier om het aanmeldformulier te downloaden! Vul deze in en stuur hem op (per mail of per post). Daarnaast vindt u hier de spelregels omtrent de inschrijving. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar organisatie@sponsortoernooi.nl
 
Klik hier voor de officiële TC Lonneker Sponsortoernooi website.
Alle, regelmatig bijgewerkte, informatie m.b.t. het Sponsortoernooi kunt u vanaf nu daar vinden.
 
Klik hier om de uitslagen van 2019 te bekijken op toernooi.nl.
De uitslagen zijn te vinden onder schema's.

Share our website