Tennisles


In samenwerking met tennisschool Approach biedt TC Lonneker tennislessen aan. Zij hebben tennistrainers die op elk niveau uitdagende lessen verzorgen. Er worden zowel lessen aangeboden in het zomerseizoen (april t/m september) als in het winterseizoen (oktober t/m maart). De lesmogelijkheden die TC Lonneker in samenwerking met Approach aanbiedt zijn:

  • Training voor Tenniskids (categorie Rood). Er wordt gelest in groepen van maximaal 8 leerlingen. Het lespakket bestaat uit 17 lessen van 50 minuten.
  • Training voor Junioren. De junioren krijgen les op hun eigen niveau (Oranje, Groen of Geel). Er wordt gelest in groepen van maximaal 4 leerlingen. Het lespakket bestaat uit 17 lessen van 50 minuten.
  • De groepstraining voor senioren bestaat uit 17 lessen van 50 minuten. 


Aanmelden tennisles
Via de website www.approachtennis.nl kunt u zich aanmelden voor tennisles. Klik in de linkerkolom op “inschrijven training” en kies vervolgens “TC Lonneker”. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke lesdag uw voorkeur heeft. Bij de indeling van de trainingen wordt hier zoveel als mogelijk rekening mee gehouden.

Let op! Om tennisles te kunnen volgen dient u ook lid te zijn van onze vereniging.


Kosten en vragen
Voor al uw vragen m.b.t. tennisles en voor de actuele kosten voor de tennisles, kunt u terecht op de website van Approach, www.approachtennis.nl. Daarop staan ook de contactgegevens, mocht u niet vinden wat u zoekt op de website.

Share our website