Tennisles


In samenwerking met tennisschool Approach biedt TC Lonneker tennislessen aan. Onze ervaren tennistrainers zijn Liset Smeenk en Adilson Timoteo die op elk niveau uitdagende lessen verzorgd. Er worden zowel lessen aangeboden in het zomerseizoen (april t/m september) als in het winterseizoen (oktober t/m maart). De lesmogelijkheden die TCL in samenwerking met Approach aanbiedt zijn:

  • Training voor Tenniskids (categorie Rood). Er wordt gelest in groepen van maximaal 8 leerlingen. Het lespakket bestaat uit 17 lessen van 50 minuten. De kosten hiervoor bedragen € 100.
  • Training voor Junioren. De junioren krijgen les op hun eigen niveau (Oranje, Groen of Geel). Er wordt gelest in groepen van maximaal 4 leerlingen. Het lespakket bestaat uit 17 lessen van 50 minuten. De kosten hiervoor bedragen € 188.
  • De groepstraining voor senioren bestaat uit 17 lessen van 50 minuten. De kosten hiervoor bedragen € 216. 


Aanmelden tennisles
Via de website www.approachtennis.nl kunt u zich aanmelden voor tennisles. Klik in de linkerkolom op “inschrijven training” en kies vervolgens “TC Lonneker”. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke lesdag uw voorkeur heeft. Bij de indeling van de trainingen wordt hier zoveel als mogelijk rekening mee gehouden.

Share our website