Tennisles


In samenwerking met tennisschool Approach biedt TC Lonneker tennislessen aan. Zij hebben tennistrainers die op elk niveau uitdagende lessen verzorgen. Er worden zowel lessen aangeboden in het zomerseizoen (april t/m september) als in het winterseizoen (oktober t/m maart). De lesmogelijkheden die TC Lonneker in samenwerking met Approach aanbiedt zijn:

  • Training voor Tenniskids (categorie Rood). Er wordt gelest in groepen van maximaal 8 leerlingen. Het lespakket bestaat uit 17 lessen van 50 minuten.
  • Training voor Junioren. De junioren krijgen les op hun eigen niveau (Oranje, Groen of Geel). Er wordt gelest in groepen van maximaal 4 leerlingen. Het lespakket bestaat uit 17 lessen van 50 minuten.
  • De groepstraining voor senioren bestaat uit 17 lessen van 50 minuten. 


Aanmelden tennisles
Via de website www.approachtennis.nl kunt u zich aanmelden voor tennisles. Klik in de linkerkolom op “inschrijven training” en kies vervolgens “TC Lonneker”. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke lesdag uw voorkeur heeft. Bij de indeling van de trainingen wordt hier zoveel als mogelijk rekening mee gehouden.


Kosten en vragen
Voor al uw vragen m.b.t. tennisles en voor de actuele kosten voor de tennisles, kunt u terecht op de website van Approach, www.approachtennis.nl. Daarop staan ook de contactgegevens, mocht u niet vinden wat u zoekt op de website.

Share our website