Sponsoren


In ons sponsorbeleid staat partnerschap centraal. We dragen lokale ondernemers een warm hart toe en betrekken ze daar waar mogelijk ook in onze activiteiten en investeringen. Na de renovatie van onze kantine en sanitair in 2017 en onze kleedkamers in 2018, hebben we ons duurzaamheidsproject in 2019/2020 gerealiseerd met lokale ondernemers en zijn daar trots op!

Voor onze sponsoruiting hebben we gekozen voor een strakke en unieke uitstraling. We hebben het park in z'n hele omtrek voorzien van zwarte tennisdoeken met witte sponsoropdruk. Voor baansponsoren bieden we een winddoek aan van 18x2 meter met sponsoropdruk en baannummer. Daarnaast hebben we alle banen voorzien van nieuwe scorebordjes met sponsornaam en nieuwe robuste zwarte bankjes. 

​We zijn gestopt met het toepassen van trespa reclameborden en kiezen bewust voor eenheid en rust, zonder de echte identiteit van de sponsor uit het oog te verliezen. Zo zien wij partnerschap.

​Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden voor sponsoring. Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Remko Schepers via sponsoring@tclonneker.nl of 06-53856736.

 

Share our website