Lidmaatschap

Met een lidmaatschap van Tennisclub Lonneker kunt u het hele jaar ‘vrij’ tennissen op de banen. U wordt tevens lid van de KNLTB, waardoor u kunt deelnemen aan toernooien van TCL of van andere tennisclubs. TCL kent de onderstaande lidmaatschappen.
 
Junior lidmaatschap basisscholieren
Nieuwe jeugdleden die nog op de basisschool zitten (tot en met 11 jaar op het moment van aanmelden) betalen het eerste jaar geen contributie. Het volgen van tennislessen is dan wel verplicht, hiervoor wordt lesgeld betaald. Voor het tweede jaar van de lidmaatschap wordt € 40 betaald en pas in het derde jaar moet de volledige contributie van € 80 betaald worden.
 
Junior lidmaatschap
Jeugdleden tot en met 17 jaar (in het betreffende kalenderjaar) betalen een jaarlijkse contributie van € 80.
 
Studentlidmaatschap
Senioren in de leeftijd van 18 tot en met 21 jaar (in het betreffende kalenderjaar) kunnen gebruik maken van de ‘overgangskorting’ en betalen een contributie van € 105.
 
Senior lidmaatschap
De contributie voor senioren bedraagt € 130 per seizoen.
 
Geeltjeslid
Niet-spelende en ondersteunende leden -ook wel aangeduid met ‘geeltjesleden’- betalen € 20 per jaar, dit bedrag is gelijk aan de contributiebijdrage per lid die TCL betaald aan de KNLTB.
 
Kortingsregelingen

  • Bij de contributie geldt een zogenaamde gezinskorting. Indien er meerdere leden op één adres wonen betaald het eerste lid de volledige contributie betaalt, het tweede lid krijgt een korting van € 4 en elk volgend lid krijgt een korting van € 2, met een maximum van € 8,00 korting per gezin.
  • Indien u zich later dan 1 april inschrijft wordt een deel van de contributie gerestitueerd in verband met het al gedeeltelijk verstreken zijn van het seizoen. Voor elke verstreken maand wordt de contributie met € 10 verlaagd. Gezinskorting zal hierop dan niet worden toegepast.
  • Alleen bij (langdurige) ziekte en het hierdoor niet in staat zijn om te tennissen, bestaat er een mogelijkheid om een deel van de contributie terug te krijgen. Neem hiervoor contact op met de penningmeester penningmeester@tclonneker.nl.

 
Aanmelden
Aanmelden kan eenvoudig door het invullen van het inschrijfformulier. Nadat wij uw inschrijving hebben verwerkt, kunt u in de KNLTB ClubApp een pasfoto uploaden. 
De inschrijfkosten bedragen € 15 p.p., hierbij is inbegrepen de borg van € 2,30 voor een sleutel van het park. De inschrijfkosten zijn alleen van toepassing voor seniorleden.
 
Mutaties
Bent u al lid van onze vereniging en wilt u een mutatie -adreswijziging of uitschrijving- doorgeven dan kan dit door het invullen van het mutatieformulier.

Share our website