Uitwisseling Glanerbrug/Lonneker/Overdinkel

Ieder jaar op de derde zondag in september organiseert T.C. Lonneker een uitwisseling voor de jeugd samen met tennisclub Glanerbrug en tennisclub Overdinkel.
 
In 2011 wordt het toernooi gespeeld op het tennispark van Glanerbrug.
Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën: t/m 10 jaar, t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Er worden meisjes-, jongens- en mixed dubbels gespeeld.
Iedere vereniging begint de eerste wedstrijd met twee eigen spelers/sters tegen elkaar en vervolgens tennissen de deelnemers/sters elke wedstrijd met iemand van een van de andere verenigingen.
Elke wedstrijd duurt een half uur, de winnaars krijgen elk twee punten, de verliezers elk 0 punten en bij een gelijk spel alle spelers/sters 1 punt. De punten van elke vereniging worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal deelnemers van de betreffende verenigingen.
De vereniging met het hoogste gemiddelde heeft aan het eind van de dag de ”Wisselbeker” gewonnen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers/sters worden tijden het toernooi minimaal 5 partijen per persoon gespeeld.
 
Tijdens deze uitwisseling staat de tennissport voorop, waarbij vooral het tennisplezier en de gezellige en sportieve omgang met elkaar een belangrijke plaats inneemt.
Het is voor de deelnemers/sters, ouder en andere belangstellenden een gezellig samenzijn dat in 2011 voor de 4de keer georganiseerd wordt.
 
De uitnodigingen voor deze uitwisseling worden via flyers aan de jeugdleden van T.C. Lonneker verstuurt of afgegeven, waarna men zich kan opgeven bij Martin Gruppen m.j.gruppen@kpnmail.nl

Share our website